Çınar Yaprağı Kürü
Çınar ağacı yaprağı kürü; beyinde oluşan kireçlenmelerin dışında vücutta meydana gelen hemen hemen her yerdeki kireçlenmeye yarar sağlamaktadır. Kemik ve eklem sağlığını korur, vücuttaki ödemi alır şişkinlik oluşmasını engeller. Mide bulantısını önler ve etkisini azaltır.
Çınar yaprağı kürü malzemeler- 1 su bardağı klordan arındırılmış su
- 1 buçuk su bardağı kurutulmuş çınar yaprağı
Çınar Yaprağı Kürü Nasıl Yapılır?
Bir su bardağı su kaynatıldıktan sonra içerisine kurumuş çınar yaprakları ilave edilir ve kısık ateşte yavaş yavaş kaynaması ve özdeşleşmesi için bırakılır.
Daha sonrasında sıcak iken süzülür.
Uygulanışı: Çınar yaprağı kürü ılık bir şekilde akşam yemeklerinden önce ve gece yatmadan önce içilmelidir. Ancak iki içim arasında en az 3 saat olmalıdır. Bu küre 30 gün boyunca ara vermeden devam edilmelidir. Her defasında taze olarak tekrar hazırlanmalıdır. Eğer kireçlenmeler yoğunsa çınar yaprağı kürünün uygulandığı ilk birkaç gün ağrı hissedilebilir. Bu tür durumlarda en uygunu küre ara verip birkaç gün sonra tekrar başlanmasıdır. Bir süre sonra şikâyetlerde ve ağrılarda bir azalma olacaktır.
19.01.2024 02:23:36
Çınar Yaprağı Kürü ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. Sayfayı Düzenle
|